Pleisterwerken West-Vlaanderen

Pleisterwerk is van uitermate belang voor de verdere afwerkingsgraad van uw woning. Een plakker of stukadoor zorgt voor de basis van uw schilderwerk, uw betegeling, uw plafond… Daarom is het essentieel dat u kiest voor een ervaren stukadoor. Zoekt u een plakker of stukadoor in  West-Vlaanderen die garant staat voor een hoge afwerkingsgraad van uw pleisterwerk, aarzel niet en contacteer SL Pleisterwerken uit Harelbeke, West-Vlaanderen. Wij voeren geen buitenwerken uit

Pleisterwerk, ook gekend als plakwerk, is een brede term en kan opgesplitst worden in nat en droog pleisterwerk.

Droog pleisterwerk bestaat uit het plaatsen van gipsplaten die vervolgens worden geplamuurd om tot een schildersklaar resultaat te komen. Vaak wordt in de volksmond gesproken over gyprocwerken.

Bij nat pleisterwerk wordt er een laag pleister aangebracht op de bestaande muur en wordt deze op die manier vlak gemaakt, klaar voor de verder afwerking. Deze methode wordt vooral toegepast bij nieuwbouwwoningen alsook verbouwingen en gebeurt als de woning winddicht is en als alle voorzieningen voor sanitair en elektriciteit gelegd werden.

Zoekt u een plakker in West-Vlaanderen? Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte voor uw pleisterwerk.

SL pleisterwerken is onder meer actief in:

Kort samengevat: SL Pleisterwerken werkt voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Uiteraard kunt u ook een beroep doen op onze diensten voor pleisterwerken buiten deze regio’s.